Kertész Tamara

Szenvedélyem a csoportokkal való munka, hiszem, hogy a tapasztalati tanulás a fejlesztés legjobb eszköze. Rendszerekkel dolgozni, lekövetni a fejlődés folyamatát, elősegíteni a hatékonyságot és együtt lenni az ügyfelekkel a tanulásban – ez a hivatásom.

Mint munkapszichológus, az én küldetésem az, hogy a hétfő reggel mindenki számára örömteli legyen.

szervezetfejlesztés debrecen

Kertész Tamara
munkapszichológus, szervezetfejlesztő, tréner, coach

„ A Tamarával való munkában az tetszett nagyon, hogy személyiségközpontúan dolgozik. Valamint csoportos téma kibontása. A feladatok jók, és izgalmasak voltak. Van min gondolkodni a foglakozás után is. Nagyon jó volt megélni a pozitív visszajelzéseket magamról, ebből tudok építkezni. "
Ibolya

„A közös munkának köszönhető, hogy kiléptem a komfortzónámból. Használható és értékes tudást adott.” dr Berencsi Mónika

„Tamara nagyon készséges volt mindvégig. Megértő, kedves, szakmájában kiemelkedően magas tudással rendelkezik. Összegségében egy tökéletes tréning volt egy tökéletes vezetővel, aki rávilágított minket arra: MILYEN CSODÁLATOS EMBEREKKÉ TUDUNK VÁLNI ÉS EZT HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK! ” Hegedüs G.

Szakmai utam

Pszichológus diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem 2017-ben munka- és szervezetpszichológia specializáción. Mindig érdekelt az emberi viselkedés, a gondolatok és a tettek közti láthatatlan híd. A munkapszichológus feladatkörben találtam meg a számításom, hiszen ezen a területen a hangsúly a fejlődésen van. Hiszem, hogy minden helyzetre van jó megoldás – több is … – , hiszem, hogy lehet élmény a hatékony munka. Folyamatos továbbképzés – és oktatás – mellett jelenleg karriercoachként és szervezetfejlesztési tanácsadóként, trénerként dolgozom azon, hogy a munka világáról alkotott általános negatív kép halványuljon, hogy dolgozni élmény legyen mindenkinek, a ranglétra akármely fokán.

SZERVEZETFEJLESZTÉS • Többnyire kis- és középvállalkozásoknak segítek felismerni azt, hogy a fejlődő szemléletmód, a tudatos üzleti tervezés és a működő humánpolitika nem a nagyok kiváltsága. HR projektek, komplex fejlesztési folyamatok és innovatív ötletek nemcsak a multiknál léteznek. 😉 Munkapszichológus pozícióban az emberi tényező a szakterületem, az egyének, csoportok és rendszerek munkáját segítem. További információk

TRÉNING • A tréning módszertant a tapasztalati alapon történő tanulás miatt zártam a szívembe. A csoportok vezetése, és a közös fókuszált munka koordinálása korábban is az egyik erősségem volt. Mióta fejlesztő szakemberként a napi munkámban használom a tréning erejét, azóta pedig a legnagyobb feltöltődést adja számomra, hogy szemtanúja lehetek testközelből az emberi fejlődésnek, tapasztalásnak és önismeretnek.

COACHING • A coaching mára a közéletben valami egészen mást jelent, mint eredetileg. A coachinggal egyetemi éveim alatt találkoztam és kerültem szoros kapcsolatba. Ez a módszertan az, ami munkapszichológusként egy végtelenül színes eszköztárat és egy sajátos szemlélet módot ad a fejlesztéshez. Egyéni karrier coachingban pedig abban nyújtok támaszt, hogy bárki megtalálhassa értékeit, saját karrierútját. 2020-tól Nyíregyházi Egyetemen oktatok coaching szakos hallgatókat a módszertan alkalmazására. További információk

Végzettségeim
2012-2015 Pszichológus BA (Viselkedéselemző diploma) –  Debreceni Egyetem
2015-2017 Pszichológus MA ( Okleveles pszichológus diploma – munkapszichológus specializáció) – Debreceni Egyetem
2019 Coach jogosítványomat megszereztem Németh Zita MCC  és az Arthur Hunt Group képzésén.
2019 Tréner-Tanácsadó-Facilitátor lettem a Legacy Kft. „TTF” képzésén.
2020-2022 A Debreceni Egyetem Sportpszichológusi képzését végzem.

Egyebek:
2017-2020 A Mindset Pszichológia szakújságírója, a Karrier&Gazdaság rovatvezetője

2019-2020 A hulladékmentes.hu vendégszerzője az ökopszichológia rovatban.

2019- A Debreceni Coachok Egyesületének büszke tagja

2020- A Nyíregyházi Egyetem óraadó oktatója coaching szakirányon

2021- A Street Training Debrecen szervezője

munkapszichológus tréner coach szervezetfejlesztés
munkapszichológus tréner coach szervezetfejlesztés
munkapszichológus tréner coach szervezetfejlesztés
munkapszichológus tréner
munkapszichológus tréner
IMG_5882 copy
IMG_5758

Mit kérdeznél tőlem?

Referenciák

Munkapszichológus szerepkörben:

Módszertani palettám színességének köszönhetően tanácsadói szerepben sokféle helyzetben tudom hatékonyan támogatni az ügyfeleimet. Pszichológusként könnyen megtalálom másokkal a hangot, szervezetfejlesztőként mindig rendszerben szemlélem a helyzetet. A közös munkára komplex folyamatként tekintek.

Amire a velem való munka során számíthatsz:
– Minden ügyfél, minden helyzet, minden megoldás egyedi – ebből nem engedek.
– A coaching számomra azért különlegesen kedves módszer, mert rendkívül rugalmas és megengedő.
– Kreatívan alakítjuk ki a számunkra kényelmes munkamódszert, csak a képzelet szab határt a fejlesztésben használható eszközöknek.