Kertész Tamara

 – „… a csoportok olyanok, mint a hópelyhek: nincs köztük két egyforma.”  

 

A hivatásom a fejlesztés, a szenvedélyem a csoportok. Munkapszichológusként az én küldetésem, hogy a hétfő reggel mindenki számára örömteli legyen

szervezetfejlesztés debrecen

„ A Tamarával való munkában az tetszett nagyon, hogy személyiségközpontúan dolgozik. Valamint csoportos téma kibontása. A feladatok jók, és izgalmasak voltak. Van min gondolkodni a foglakozás után is. Nagyon jó volt megélni a pozitív visszajelzéseket magamról, ebből tudok építkezni. "
Ibolya

„A közös munkának köszönhető, hogy kiléptem a komfortzónámból. Használható és értékes tudást adott.” dr Berencsi Mónika

„Tamara nagyon készséges volt mindvégig. Megértő, kedves, szakmájában kiemelkedően magas tudással rendelkezik. Összegségében egy tökéletes tréning volt egy tökéletes vezetővel, aki rávilágított minket arra: MILYEN CSODÁLATOS EMBEREKKÉ TUDUNK VÁLNI ÉS EZT HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK! ” Hegedüs G.

Szakmai utam

Munka- és szervezetpszichológusként végeztem a Debreceni Egyetemen. Mindig érdekelt az emberi viselkedés, a gondolatok és a tettek közti láthatatlan híd. A munkapszichológiában találtam meg a számításom, hiszen ezen a területen a hangsúly a fejlődésen van. Nemcsak a hibák helyrehozása a feladat, hanem a jóból a legjobbat kihozni. Hiszem, hogy mindenre van jó megoldás – több is … – , hiszem, hogy lehet élmény a hatékony munka. Folyamatos továbbképzés – és oktatás – mellett jelenleg karriercoachként és szervezetfejlesztési tanácsadóként, trénerként dolgozom azon, hogy a munka világáról alkotott általános negatív kép halványuljon, hogy dolgozni élmény legyen mindenkinek, a ranglétra akármely fokán.

SZERVEZETFEJLESZTÉS • Többnyire kis- és középvállalkozásoknak segítek felismerni azt, hogy a fejlődő szemléletmód, a tudatos üzleti tervezés és a működő humánpolitika nem a nagyok kiváltsága. HR projektek, komplex fejlesztési folyamatok és innovatív ötletek nemcsak a multiknál léteznek. 😉 Munkapszichológusként az emberi tényező a szakterületem, az egyének, csoportok és rendszerek munkáját segítem. További információk

TRÉNING • A tréning módszertant a tapasztalati alapon történő tanulás miatt zártam a szívembe. A csoportok vezetése, és a közös fókuszált munka koordinálása korábban is az egyik erősségem volt. Mióta fejlesztő szakemberként a napi munkámban használom a tréning erejét, azóta pedig a legnagyobb feltöltődést adja számomra, hogy szemtanúja lehetek testközelből az emberi fejlődésnek, tapasztalásnak és önismeretnek.

COACHING • A coaching mára a közéletben valami egészen mást jelent, mint eredetileg. A coachinggal egyetemi éveim alatt találkoztam és kerültem szoros kapcsolatba. Ez a módszertan az, ami munkapszichológusként egy végtelenül színes eszköztárat és egy sajátos szemlélet módot ad a fejlesztéshez. Egyéni karrier coachingban pedig abban nyújtok támaszt, hogy bárki megtalálhassa értékeit, saját karrierútját. 2020-tól Nyíregyházi Egyetemen oktatok coaching szakos hallgatókat a módszertan alkalmazására. 

2019 Coach jogosítványomat megszereztem Németh Zita MCC  és az Arthur Hunt Group képzésén.
2019 Tréner-Tanácsadó-Facilitátor lettem a Legacy Kft. „TTF” képzésén.
2020- A Debreceni Egyetem Sportpszichológusi képzését végzem.

Egyebek:
2017-2020 A Mindset Pszichológia szakújságírója, a Karrier&Gazdaság rovatvezetője

2019-2020 A hulladékmentes.hu vendégszerzője az ökopszichológia rovatban.

2019- A Debreceni Coach Club büszke tagja

2020- A Nyíregyházi Egyetem óraadó oktatója coaching szakirányon

2021- A Street Training Debrecen szervezője

Untitled 2
untitled-0112
IMG_5726-2
IMG_5508
IMG_6526
IMG_5882 copy
IMG_5758

Mit kérdeznél tőlem?

Referenciák

Polografika-palyazatot-hirdet-a-LOLmarkt-LOLmarkt_logo_block