CégNagyító Promóció

„Cégnagyító” Promóció
 
A jelen Szabályzat Kertész Tamara – Szervezetfejlesztési tanácsadóáltal, 2019. április 09-én, a Facebook-on indított Promócióra vonatkozik.
  Figyelem! A jelentkezőnek a lent található Szabályzatot kell figyelembe vennie a Promócióra való jelentkezéskor! A „Cégnagyító” nevű promóció részletes leírása A Promóciót indítja: Kertész Tamara e.v. 4029 Debrecen, Dobozi u. 19. I./8. 69167111-1-29
 1. A Promócióban való részvétel feltételei
A Őromócióban részt vehet minden olyan 18. éven felüli személy, aki cégtulajdonosként tevékenykedik, vagy a cégnél, ahol dolgozik döntéshozói, vezetői szerepkörben van. Feltétel a Kérdőív elején található beleegyező nyilatkozat elfogadása, valamint a Kérdőív kitöltése.  
 1. A Promóció pontos menete
2.1 A Résztvevő kitölti az online kérdőívet (https://forms.gle/geggf9uyFre2qunEA) a kérdőív elején leírt szabályok szerint: Beleegyező nyilatkozat elfogadása, kötelező kérdések megválaszolása.
 • A Kérdőív végén önkéntesen megadhatja az e-mail címét és kiválasztja, hogy melyik térítésmentes Szolgáltatásra tart igényt.áA megadott e-mail címen kapcsolattartás céljából felkeresem a Résztvevőt. A felkeresett Résztvetővel (továbbiakban: Ügyfél) ismételten egyeztetem a kívánt Szolgáltatást, ezzel kapcsolatban személyesen, vagy online konzultálunk.
 • A Szolgáltatás megkezdése csak abban az esetben lehetséges, amennyiben Ügyfél eleget tesz az egyes Szolgáltatásokhoz szükséges adatszolgáltatási/konzultációs kötelezettségeknek. Ellenkező esetben a Szolgáltatás nem kivitelezhető a cégen.
 • A Szolgáltatások lebonyolítása egy személyes vagy online konzultáció során az eredmények prezentációjával és egy rövid akcióterv felvázolásával zárul.
 
 1. A Promócióban választható szolgáltatások listája és feltételei
A Promócióban együttműködő partnerem, a CX-Ray Kft. szervezetdiagnosztikai eszközeit használom, amelyeknek részletes leírárása, valamint a CX-Ray Kft. adatvédelmi irányelvei a www.cx-ray-comhonlapon található. 3.1.   Team hálózatelemzés: A hálózatelemzésből kövezkeztetni lehet az információáramlásra,A Promócióban ez az eszköz 6-20 fős csoportokra alkalmazható. A hálózatelemzés felvételéhez szükséges az adott csoport tagjainak e-mail címe és neve, vagy azonosítója valamint a szervezeti hierarchiában betöltött helye. 3.2.  360 fokos értékelés: A 360 fokos értékelés esetén az értékelt (a vezető vagy akár egy kulcsember) személyiségét és viselkedését (vezetői kompetenciáit) értékelik az értékelők (a dolgozók) megadott szempontok szerint. A 360 fokos értékeléshez szükséges az értékelők e-mail címe és neve vagy azonosítója
 1. Adatkezelés:
A Promócióban való részvételhez a következő adatok kerülnek hozzám:
 • A kérdőív kitöltése anonim, a Résztvevő a kötelező kérdések alapján nem beazonosítható.
Hozzájárulással az alábbi adatok kerülnek hozzám:
 • E-mail cím
 • Név
 • Cég neve
 • A – választott szolgáltatástól függően – a cég bizonyos munkatársainak e-mail címe, Neve ( vagy bármilyen megkülönböztető azonosítója)
4.1 Az adatkezelés időtartama A hozzájárulással hozzámkerült adatok kezelése a szervezetdiagnosztikai folyamat végéig, tehát az eredmény prezentációjáig vagy hozzájárulás visszavonásáig vannak a birtokomban.   A fenti adatok megadása teljesen önkéntes, az adatok felhasználása és tárolása a Résztvevő hozzájárulásával történik. A kapott adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek át nem adom. A jelen kérdőívben kapott adatokat csakis hozzájárulásos és kapcsolattartási jogalapon használom fel.      

Kérdése van?

Vegyük fel a kapcsolatot!