Depresszió a munkahelyen I. – cikk

„…Munkahelyünkön pedig számos olyan hatás ér minket, melyek fontosak a stressz-szintünk és a mentális jóllétünk szempontjából. Mivel életünk egy jelentős részét itt töltjük, nem mindegy, mekkora kockázatot jelent számunkra a légköre és az itt zajló események…” Mik a depresszió jelei a munkahelyen? Cikkem fókuszában az egyik leggyakoribb mentális betegséget vizsgáljuk abból a szempontból, hogy milyen kapcsolatban van a munkánkkal. 

Megjelent legújabb cikksorozatom első része a Mindset Pszichológia szaklapjában. A kétrészes sorozat első felében a depresszió munkahelyi vonatkozása kerül feltárásra. Sorra vesszük, mik a depresszió jelei a munkahelyen, egyáltalán miért veszélyes. kórkép és hogyan lehet kapcsolatba hozni a munkánkkal.

Érdmes elolvasni a jövő héten megjelenő következő részt is. A második részben helyet kapnak a megoldási és megelőzési lehetőségek. Mind a dolgozók, mind pedig vezetőik, munkáltatóik képesek arra, hogy tegyenek az egyik leggyakoribb mentális zavar megjelenése ellen.

Hasonló témában keres szolgáltatást?

Vegyük fel a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.