Magánszemélyeknek szóló Egyéni és csoportos lehetőségek

Egyéni konzultációk

A magánszemélyeknek szóló szolgáltatások közül is az egyéni konzultációk vitathatatlan előnye bármely más fejlesztési móddal szemben a teljes figyelem és a maximális személyre szabottság. A folyamatokban és a tanácsadási alkalmakon kizárólag a Te helyzeted áll a középpontban. A saját tempódban haladunk, azokkal a témákkal, amik számodra a legfontosabbak éppen.
Az egyéni konzultációk többféle formátumban történnek annak megfelelően, hogy számodra mi a legmegfelelőbb. Ha egy konkrét pozíció megpályázásához keresel segítséget, esetleg a pályaorientációt helyezzük fókuszba, ez néhány alkalommal teljesíthető rövid folyamat. A coaching már egy hosszabb, 8-10 alkalomból álló folyamat, ahol részletesebben, de még mindig nagyon fókuszáltan foglalkozunk a jelen helyzeteddel és a megcélzott jövőddel. A pszichológiai tanácsadás egy ennél is kötetlenebb és hosszabb folyamat, ahol akár egy meghatározott élethelyzettel foglalkozunk, akár pedig általánosabb önismereti (kiégés megelőzése, mentális jóllét megőrzése, munka-magánélet egyensúly, életvezetési nehézségek) fókusszal dolgozunk, különböző tesztek és eszközök segítségével lehetőségünk van részletesebben kibontani az adott témát.

Néhány tipikus szolgáltatás (kattints a képre a részletekért):

Nyitott csoportok

A csoportos fejlődés természeténél fogva egy teljesen más módja a tanulásnak, a készségek, vagy valamiféle tudás elsajátításának. Többnyire csoportokkal dolgozó szakemberként szenvedélyemként szoktam említeni a csoportos munkát. Egy csoport mindig több, mint az egyének összessége.  Az általam vezetett, magánszemélyeknek szóló csoportok az egyszerűbb készségfejlesztő (mindennapi kommunikáció, asszertivitás, storytelling) workshopoktól egészen a mélyebb, hónapokig tartó önismereti csoportokig terjednek.
A magánszemélyeknek szóló nyílt csoportok általában 4-6 (bizonyos témáknál több) alkalmas folyamatok, ahol a jelentkezőkből formálódik egy tréning- vagy coachingcsoport, készségfejlesztő tanulócsoport, szemléletformáló fókuszcsoport vagy akár egy pszichológiai tárgykörű önismereti csoport.

Az aktuálisan induló csoportokat megtalálod itt a honlapon, a facebook oldal eseményei között, valamint az alábbi űrlapon e-mail értesítést is kérhetsz a tervezett és induló csoportokról, valamint az időszakos igényfelmérésekben is részt vehetsz.

 

.

Erre gondoltál? Vagy másképp képzelted?

Vegyük fel a kapcsolatot!