• Személy- és Szervezetfejlesztés Debrecen központtal és az online térben •
Tréning, coaching, workshop
Csoportos és egyéni fejlődési utak

+3630-442-7280

Debrecen & környéke (+online)

info@kertesztamara.hu

Ha időpontot szeretnél foglalni, vagy konkrét kérdést feltenni, esetleg bővebb információt kérni a szolgáltatásaimról, vegyük fel a kapcsolatot a lenti elérhetőségek valamelyikén!

Személy- és szervezetfejlesztés a cégedre szabva, Debrecenben és környékén, vagy megbeszélés szerint bárhol az országban. Karrier konzultációk, egyéni coaching Debrecen belvárosában munkapszichológiai témákban. Ha váltanál, vagy változnál de nem tudod, hol kezdd. 

Naprakész, lendületes és megoldásorientált szakembert keresel?
HOZZÁM BIZALOMMAL FORDULHATSZ.

szervezetfejlesztés debrecen

Kertész Tamara

Munka- és szervezetpszichológus, tréner, coach

Vagy inkább küldj egy e-mailt most azonnal!  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.

  „Tamara nagyon készséges volt mindvégig. Megértő, kedves, szakmájában kiemelkedően magas tudással rendelkezik. Összegségében egy tökéletes tréning volt egy tökéletes vezetővel, aki rávilágított minket arra: MILYEN CSODÁLATOS EMBEREKKÉ TUDUNK VÁLNI ÉS EZT HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK! ” Hegedüs G.

  „A közös munkának köszönhető, hogy kiléptem a komfortzónámból. Használható és értékes tudást adott.” dr Berencsi Mónika

  „ A Tamarával való munkában az tetszett nagyon, hogy személyiségközpontúan dolgozik. Valamint csoportos téma kibontása. A feladatok jók, és izgalmasak voltak. Van min gondolkodni a foglakozás után is. Nagyon jó volt megélni a pozitív visszajelzéseket magamról, ebből tudok építkezni. "
  Ibolya

  Referenciák

  Egyéni konzultációk magánszemélyek számára. Pszichológiai tanácsadás, karriertanácsadás, coaching.
  Professzionális, megoldásorientált szolgáltatások cégek számára. Szervezetfejlesztés Debrecen területén, vagy megbeszélés szerint bárhol az országban, illetve az online térben. Mentálhigiénés tanácsadás, vezetői tréningek, csapatépítő tréningek, vezetői coaching, team coaching, workshopok.

  Kapcsolódjunk a közösségi médiában is!