A vállalatfejlesztés közelebb viszi a szervezetet a céljaihoz.  A folyamatos változás a gazdasági-társadalmi környezetben folyamatos fejlődést kíván a cégektől. Nem mindegy, milyen mértékű tudatossággal és felkészültséggel közelítünk a fejlesztésekhez.

Azokat a cégeket, amelyek készen állnak a fejlődésre, az alábbi területeken támogatom:

DIAGNOSZTIKA

Teljeskörű szervezetdiagnosztika. Ahhoz, hogy célzott és hatékony fejlesztésbe kezdjünk, szükséges a tisztánlátás. Feltérképezzük a szervezet jelenlegi helyzetét.

TEAM COACHING

Érjük el együtt a közös célokat! Közösségek, munkacsoportok, szervezetek célorientált csapatmunkájáért.

TRÉNINGEK, KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

Csoportos foglalkozások, készségfejlesztési programok, tréningek. Legyen szó csapatépítésről, célkitűzésről, fókuszcsoportról, önismereti csoportról vagy egyéb terület fejlesztéséről.

VEZETŐFEJLESZTÉS

Coaching szemléletű tanácsadás vezetők részére. Vezetési technikák, üzletviteli stratégiák, iránykijelölés támogató közegben, megoldásfókuszú megközelítésben.

HR MEGOLDÁSOK

HR partneri támogatás a szervezet személyügyi kérdéseiben. Sok esetben jól jön egy külső munkatárs segítsége akár kiválasztáshoz, vállalatfejlesztéshez vagy új munkakörök kialakításához.

ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK

Szakmai előadások szervezetfejlesztéshez, HR-hez kapcsolódóan vagy egyéb pszichológiai vonatkozású témában. Interaktív workshopok, team-coaching jellegű foglalkozások.

Vállalatfejlesztés, szervezetfejlesztés témájú cikkek a blogon

Referenciák

Ha megtaláltad amit keresel, vagy kérdésed van…

…Vegyük fel a kapcsolatot!