A vállalatfejlesztés közelebb viszi a szervezetet a céljaihoz.  A folyamatos változás a gazdasági-társadalmi környezetben folyamatos fejlődést kíván a cégektől. Nem mindegy, milyen mértékű tudatossággal és felkészültséggel közelítünk a fejlesztésekhez.

Azokat a cégeket, amelyek készen állnak a fejlődésre, az alábbi területeken támogatom:

DIAGNOSZTIKA

Teljeskörű szervezetdiagnosztika. Ahhoz, hogy célzott és hatékony fejlesztésbe kezdjünk, szükséges a tisztánlátás. Feltérképezzük a szervezet jelenlegi helyzetét.

VÁLTOZÁSMENEDZSMENT

A változások bevezetése nehéz szakasz egy szervezet életében. Megtartó támogatást és sokszor egy másfajta szemléletet kíván.

TRÉNINGEK, KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

Csoportos foglalkozások, készségfejlesztési programok, tréningek. Legyen szó csapatépítésről, célkitűzésről, fókuszcsoportról, önismereti csoportról vagy egyéb terület fejlesztéséről.

VEZETŐFEJLESZTÉS

Coaching szemléletű tanácsadás vezetők részére. Vezetési technikák, üzletviteli stratégiák, iránykijelölés támogató közegben, megoldásfókuszú megközelítésben.

HR MEGOLDÁSOK

HR partneri támogatás a szervezet személyügyi kérdéseiben. Sok esetben jól jön egy külső munkatárs segítsége akár kiválasztáshoz, vállalatfejlesztéshez vagy új munkakörök kialakításához.

ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK

Szakmai előadások szervezetfejlesztéshez, HR-hez kapcsolódóan vagy egyéb pszichológiai vonatkozású témában. Interaktív workshopok, team-coaching jellegű foglalkozások.

Vállalatfejlesztés, szervezetfejlesztés témájú cikkek a blogon

mi a workshop

Mi az a WORKSHOP?

Úton-útfélen szembejön velünk, szinte mindenki próbálta már... Azonban tudjuk-e valójában, mi az a workshop? Az utóbbi években gombamód nőttek ki a

Tréning fajták borító

Tréning fajták – Milyen

Gyakran kapom meg tőletek a kérdést: „Pontosan milyen témákban tartasz tréninget? Milyen tréning fajták vannak a repertoárodban?” Gyakorló trénerként és

Mi a szervezetfejlesztés?

Mi az a szervezetfejlesztés?

Tulajdonképpen mi is a szervezetfejlesztés? Azok, akik művelik, pontosan tudják, mit csinálnak és a multis környezetben már-már természetes jelenség. Ugyanakkor

Ha megtaláltad amit keresel, vagy kérdésed van…

…Vegyük fel a kapcsolatot!